Reteta inghetata!

Ingrediente inghetata de capsuni:

3 galbenusuri
200 ml lapte
400 ml smantana pentru frisca
80 g zahar
200 g capsuni
2 plicuri zahar vanilat
un praf sare

Modul de preparare a retetei:
Capsunile se paseaza cu 50 g de zahar, utilizand un mixer sau blender, si se dau la rece. Galbenusurile se bat cu restul de zahar si un praf de sare, se adauga laptele si se pun pe aragaz, incalzind pana aproape de punctul de fierbere. In acest timp trebuie sa amestecati in permanenta. De asemenea, trebuie sa fiti atent sa nu inceapa sa fiarba. Compozitia de inghetata se raceste apoi se adauga zaharul vanilat. Se lasa cateva ore la frigider, amestecand periodic. Cand este rece, se amesteca impreuna cu smantana si capsunile pasate si se foloseste masina de inghetata pentru a pregati inghetata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s